Kwekkeboom.nl

Airfryer

Drie voordelen van bereiding in de Airfryer

  • Krokante snacks eenvoudig bereid

    De Airfryer helpt jou uiteenlopende maaltijden en hapjes gemakkelijk te bereiden. In de afgelopen jaren zijn er hele kookboeken voor samengesteld. Ook voor het serveren van onze Kwekkeboom Ovenhappen is de Airfryer uiterst geschikt. Knapperig. Krakend. Krokant. Niets zo lekker als een crispy snack. Haal alle delicatessen van Kwekkeboom Oven uit de Airfryer met zo'n krokante korst.

  • Gebruiksvriendelijk en veilig

    De Airfryer is erg gebruiksvriendelijk én veilig. Dus door iedereen te gebruiken. Eenvoudig de stekker in het stopcontact, temperatuur instellen, paar minuten wachten en de Airfryer is gereed. De buitenkant verhit niet. Hier brandt je dus geen vingers aan. Ook hoef je niet met gevaarlijk hete olie in de weer. Let wel op dat je het luchtrooster aan de achterzijde niet vastpakt. Deze kan warm zijn.

  • Alles gemakkelijk schoon

    Een fris apparaat, die Airfryer! Ten eerste haal je met bereiding van de ovenhappen in de Airfryer geen onprettige vetluchtjes in huis. Ten tweede voeg je geen extra olie aan de snacks toe, zo voorkom je vette vingers bij het eten. Na afloop schoonmaken is ook geen probleem. Je plaatst het mandje zo in de vaatwasser of haalt een afwasborstel erdoorheen. Gebruik alleen geen harde borstel of schuursponsje, dat is niet goed voor de antiaanbaklaag.

Airfryer: altijd knapperig

De Airfryer werkt optimaal voor alle delicatessen van Kwekkeboom Oven. Hoe? In de Airfryer circuleert gelijkmatig hete lucht. Door de temperatuur exact te bepalen krijg je perfecte borrelhapjes. Altijd knapperig van buiten en zacht van binnen.

Airfryer: veilig en gemakkelijk

De Airfryer is vriendelijk en veilig in gebruik. Met deze tool in huis geniet je écht van zelfbereide borrelhapjes: geen vette vingers en onprettige olielucht meer. Ook heb je de bak en het mandje zó schoon met een afwasborstel of in de vaatwasser!

Wist je dat...

...66% van de huishoudens de Airfryer meer dan eens in twee weken gebruikt?

…de smaak van elke snack, bereid met hete lucht, intenser is, dan met olie?

…de helft van alle Airfryer-bezitters geen frituurpan meer in huis heeft?

Kwekkeboom artikelen voor Airfryer

Kwekkeboom Oven levert de beste krokante croquetten, bitterballen en andere borrelhappen uit de Airfryer! Minstens zo lekker als uit de frituur! Je hebt in mum van tijd een heerlijke borrelplank op tafel staan: stekker in het stopcontact, temperatuur instellen, vijf minuten wachten en de Airfryer is klaar voor gebruik! Houd voor een perfecte bereiding de exacte tijd en temperatuur aan van de verpakking van jouw Kwekkeboom Oven-snack. Zijn ze klaar? Laat de hapjes nog even twee minuten buiten de Airfryer rusten. Dan is de smaak perfect en de korst optimaal krokant.

onsassortiment

KwekkeboomVerkooppunten

De overheerlijke Black Angus Bitterbal, of toch liever een rundvlees croquette? Enthousiast geworden van onze producten? Bekijk hier welke supermarkt bij jou in de buurt Kwekkeboom artikelen verkoopt.

Bekijk verkooppunten