Kwekkeboom.nl

Kalfsvlees Bitterballen

Kalfsvlees

Kalfsvlees bitterbal Kwekkeboom

Dé perfecte bitterbal? Dat begint met kalfsvlees van de beste kwaliteit. Dan een beproefd, authentiek recept voor een uiterst romige ragout. Het resultaat: Kwekkeboom Kalfsvlees Bitterballen.

Overheerlijke kalfsvlees bitterballen

Wij zetten de beste kookkunsten en ingrediënten in voor onze kalfsvleesbitterballen. Wij gaan altijd voor ‘krokant’ van buiten en ‘romig zacht’ van binnen, ideaal als frivolité. Elke borrel verdient namelijk een bitterbal die smaakt naar meer!

Een ‘frivolité’ is een hartig hapje die je in twee hapjes kunt opeten. Precies hoe je onze kalfsvlees bitterballen eet.

Wist je dat...

….bitterballen de meest bestelde borrelhap in Nederland is?

…Kwekkeboom als eerste succesvol krokante bitterballen uit de oven maakte?

…de oer-Hollandse bitterbal eigenlijk een uitvinding van een Spanjaard is?

Krokante bitterbal

Krokanter kan de korst niet, een malsere vulling bestaat niet. De Kwekkeboom Oven Kalfsvlees Bitterballen herken je direct aan de krokante bite en de smeuïge ragout van heerlijk kalfsvlees. De beste ingrediënten voor de lekkerste bitterbal. Zo heerlijk, dat je zelfs de meest gewaardeerde mosterd wel eens zou kunnen laten staan…

Productinformatie

  • Ingrediënten

    water, TARWEBLOEM, 10% kalfsvlees, plantaardige oliën (raapzaad, palm), 6% room (bevat MELK), SOJA EIWIT, zetmeel (mais, TARWE), 1% kruiden (bevat TARWE, SELDERIJ), zout, verdikkingsmiddel (E1442, E1200, E461), magere MELK, gelatine (rund) (bevat SULFIET), gistextract, suiker, emulgator (E415, E466, E412), SOJABLOEM, kleurstof (E150a), sojasaus (water, SOJA, TARWE, zout), KIPPENEI-albumine poeder, MELKEIWIT, rijsmiddel (E500ii), stabilisator (E407), lavas, rozemarijn antioxidant, voedingszuur (E270), azijn, citrusvezel

    E = Door de EU goedgekeurde hulpstof

  • Bereidingswijze Airfryer

    1. Stel de Airfryer in op 200 °C.
    2. Plaats de bevroren Kalfsvlees bitterballen van maximaal 1 verpakking in de Airfryer.
    3. Bereid de bevroren Kalfsvlees bitterballen in 8 minuten.
    4. Laat minimaal 2 minuten buiten de Airfryer liggen.

  • Bereidingswijze oven

    1. Verwarm de heteluchtoven totdat de temperatuur °220 C is.
    2. Verdeel de bevroren Kalfsvlees bitterballen van maximaal 1 verpakking over een ovenrooster. Voor het beste bakresultaat: gebruik geen bakpapier of ovenschaal en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
    3. Schuif het ovenrooster midden in de oven.
    4. Bak de Kalfsvlees bitterballen in 12 minuten af.
    5. Laat 2 minuten buiten de oven liggen.

  • Voedingswaarde
    Voedingswaardes (per 100 gram, niet bereid)
    Energie1002 KJ 241 Kcal
    Vetten13,1 g
    Verzadigde vetzuren5,1 g
    Koolhydraten23,7 g
    Suiker0,8 g
    Eiwitten6,6 g
    Zout1,3 g

"Ambacht, passie en de juiste ingrediënten maken dat het Kwekkeboom is."

Kwekkeboom assortiment

KwekkeboomVerkooppunten

De overheerlijke Black Angus Bitterbal, of toch liever een rundvlees croquette? Enthousiast geworden van onze producten? Bekijk hier welke supermarkt bij jou in de buurt Kwekkeboom Oven & Airfryer artikelen verkoopt.

Bekijk verkooppunten

Terugroepactie Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen

Snackfabrikant NewForrest haalt een deel van haar Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen terug nadat is geconstateerd dat in een aantal verpakkingen Oven & Airfryer Rundvlees bitterballen zijn verpakt.

Meer info

Old Amsterdam bitterballen Kwekkeboom - packshot