Kwekkeboom.nl

Bitterballen

Bitterballen van Kwekkeboom

Of je nu op zoek bent naar een Old Amsterdam bitterbal of eentje met rundvlees: een bitterbal van Kwekkeboom is altijd een goed idee! Bekijk hier de verschillende bitterballen van Kwekkeboom.

KwekkeboomBitterballen

BitterbalBorrelideeën

Vriendenplank

Versterk de Kwekkeboom Oven & Airfryer Black Angus bitterbal met een mix van zachte en opvallende smaken. Ga voor spianata romana, jamon serrano, iberico fuet,kip-kerrie salade, stokbrood, cocktail augurkjes, zilveruitjes & nacho chips met tomatensalsa. Een borrelplank om samen met je vrienden van te genieten! Ga voor

Lees meer Array

Hollandse
kaasplank

De Kwekkeboom Oven & Airfryer Kaashapjes en Nacho Cheese Flavour Bloemkool nuggets zorgen voor een heerlijke kaasplank. Serveer er brie en soepstengels bij. Maak de plank af met de volgende smaakmakers: Serrano ham, zongedroogde tomaten, cashewnoten, blokjes kaas, soepstengels en een kerrie dipje.

Lees meer Array

Old
Amsterdam borrelplank

Borrelen met Kwekkeboom Oven & Airfryer en Old Amsterdam, wie wil dat nou niet. Verwen jouw gasten met Old Amsterdam bitterballen, kaas en crème. Maak je plank af met bijpassende gerechten voor een heerlijke borrelplank.

Lees meer Array

KwekkeboomVerkooppunten

De overheerlijke Black Angus Bitterbal, of toch liever een rundvlees croquette? Enthousiast geworden van onze producten? Bekijk hier welke supermarkt bij jou in de buurt Kwekkeboom Oven & Airfryer artikelen verkoopt.

Bekijk verkooppunten