Kwekkeboom.nl

Bitterballen

Bitterballen van Kwekkeboom

Of je nu op zoek bent naar een vegetarische bitterbal of eentje met vlees: een bitterbal van Kwekkeboom is altijd een goed idee! Bekijk hier de verschillende bitterballen van Kwekkeboom.

KwekkeboomBitterballen

BitterbalBorrelidee├źn

Vega
borrelplank

Verwelkom gasten met open armen en serveer Kwekkeboom Oven & Airfryer Vega Bitterballen. De gekruide snack past goed bij veel hartige smaken. Kies voor bospaddenstoelen, olijven en stevig brood. Verrijk met pesto-mayonaise en dips. "

Lees meer Array

Vriendenplank

Versterk de Kwekkeboom Oven & Airfryer Black Angus bitterbal met een mix van zachte en opvallende smaken. Ga voor jonge kaas, chorizo- en fuetworst, rauwe ham, cashewnoten, gezouten pinda's en grove mosterd. Een borrelplank om samen met je vrienden van te genieten!

Lees meer Array

Hollandse
kaasplank

De Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterbal is heerlijk bij Old Amsterdam kaas. Serveer er brie en toastjes bij. Zorg voor hartige, zoete en zure smaakmakers: grove mosterd, walnoten, rode druiven, vijgen, abrikoos compote en mini-augurken.

Lees meer Array

Amsterdams
Borrelplankje

Vier Amsterdam met ons mee en verwen je gasten met Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen met blokjes Old Amsterdam en ossenworst. Vul aan met mini-augurken en Amsterdamse uitjes. Dip ze in mayo en grove mosterd en het is borreltijd!

Lees meer Array

KwekkeboomVerkooppunten

De overheerlijke Black Angus Bitterbal, of toch liever een rundvlees croquette? Enthousiast geworden van onze producten? Bekijk hier welke supermarkt bij jou in de buurt Kwekkeboom Oven & Airfryer artikelen verkoopt.

Bekijk verkooppunten