Kwekkeboom.nl

Kwekkeboom inspiratie

Bekijk hier al onze borrelideeën

Aspergesalade
met Old Amsterdam Croquet

Het witte goud, maar dan nóg lekkerder. Een heerlijk recept met de Kwekkeboom Old Amsterdam Croquet.

Lees meer Array

Kip
borrelplank

De perfecte borrelplank voor de middag of avond. Ideaal om snel te genieten van verschillende kipgerechtjes en Kwekkebooms Gegrilde Kip bitterballen.

Lees meer Array

Broodje
kalfsvlees croquet

Bereid dit broodje croquet met een Kwekkeboom Oven & Airfryer kalfsvlees croquet, zachte bruine bol, biologische Jean Baton mayonaise, zuurkool, tijm, peper & zout.

Lees meer Array

Hollandse
kaasplank

De Kwekkeboom Oven & Airfryer Kaashapjes en Nacho Cheese Flavour Bloemkool nuggets zorgen voor een heerlijke kaasplank. Serveer er brie en soepstengels bij. Maak de plank af met de volgende smaakmakers: Serrano ham, zongedroogde tomaten, cashewnoten, blokjes kaas, soepstengels en een kerrie dipje.

Lees meer Array

Chef's
Dish met Old Amsterdam croquet

Een culinair hoogstandje waarmee iedereen indruk kan maken. Een chef's dish met de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam croquet.

Lees meer Array

Caesarsalade
met Old Amsterdam Croquet

Een krokante twist aan een keizerlijke klassieker, de Caesersalade met Old Amsterdam Croquetten.

Lees meer Array

Gegrilde
Kip Bitterbal borrelplank

Verras jouw gasten met een heerlijke borrelplank gevuld met de Kwekkeboom Oven & Airfryer Gegrilde kip bitterballen, kaas en fuet. De chutney en pesto in combinatie met lichte crackers maken deze onweerstaanbare plank af.

Lees meer Array

Luxe
broodje Old Amsterdam croquet

Net iets anders dan je gewend bent, maar net zo lekker. Een heerlijk luxe broodje Old Amsterdam croquet.

Lees meer Array

Broodje
rundvlees croquet

Voor deze lunch gebruik je een Kwekkeboom Oven Rundvleescroquet, een harde witte bol, rode ui, grove mosterd en takjes platte peterselie.

Lees meer Array

Old
Amsterdam borrelplank

Borrelen met Kwekkeboom Oven & Airfryer en Old Amsterdam, wie wil dat nou niet. Verwen jouw gasten met Old Amsterdam bitterballen, kaas en crème. Maak je plank af met bijpassende gerechten voor een heerlijke borrelplank.

Lees meer Array

Oosterse
borrelplank

Verwelkom gasten met open armen en serveer een oosterse borrelplank bestaande uit de Kwekkeboom Oven & Airfryer bamihapjes en heerlijke andere oosterse snacks.

Lees meer Array

Vriendenplank

Versterk de Kwekkeboom Oven & Airfryer Black Angus bitterbal met een mix van zachte en opvallende smaken. Ga voor spianata romana, jamon serrano, iberico fuet,kip-kerrie salade, stokbrood, cocktail augurkjes, zilveruitjes & nacho chips met tomatensalsa. Een borrelplank om samen met je vrienden van te genieten! Ga voor

Lees meer Array

Vegan
Borrelplank

De Kwekkeboom Oven & Airfryer Net-Als-Kipnuggets en Nacho Cheese Flavour Bloemkool nuggets zorgen voor een heerlijke borrelplank. Serveer er gegrilde groenten als paprika, courgettes en aubergines bij. Maak de plank af met een heerlijke chilisaus dip.

Lees meer Array