Kwekkeboom.nl

Aspergesalade met Old Amsterdam Croquet

Het witte goud, maar dan nóg lekkerder. Een heerlijk recept met de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Croquet.

Ingrediënten

  • 1 Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Croquet
  • 5 Geschilde dunne asperges
  • 1 Gekookt ei
  • 1 tl Grove mosterd
  • 1 el Witte wijnazijn
  • 3 el Olijfolie
  • 25 g Amandelschaafsel
  • Handje Veldsla

Bereiding

  • Airfryer: Bereid de croquet in een voorverwarmde Airfryer (200°C) 6 minuten.
  • Oven: Bereid de croquet in een voorverwarmde Oven (220°C) 10 minuten.
  • Heteluchtoven: Bereid de croquet in een voorverwarmde Heteluchtoven (220°C) 10 minuten.

Bereidingswijze

  1. Bereid de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam croquet zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Leg het ei voorzichtig in het water en kook het ei 10 minuten. Laat het ei schrikken en koel af in koud water.
  3. Schil de asperges en halveer de geschilde asperges over de lengte. Grill de asperges op elke kant 2 min.
  4. Hak het gekookte eitje.
  5. Klop de vinaigrette van mosterd, witte wijn azijn, olijfolie, peper en zout. Roer het ei erdoor.
  6. Rooster de amandelen in een pan.
  7. Leg de asperges op het bod en laat de veldsla erop ‘vallen’. Lepel de dressing over de asperges en strooi het amandelschaafsel erover.
  8. Haal de Old Amsterdam Croquet uit de Oven/Airfryer en leg deze op de salade.

Nog meer inspiratie

Caesarsalade
met Old Amsterdam Croquet

Een krokante twist aan een keizerlijke klassieker, de Caesersalade met Old Amsterdam Croquetten.

Lees meer Array

Luxe
broodje Old Amsterdam croquet

Net iets anders dan je gewend bent, maar net zo lekker. Een heerlijk luxe broodje Old Amsterdam croquet.

Lees meer Array

Chef's
Dish met Old Amsterdam croquet

Een culinair hoogstandje waarmee iedereen indruk kan maken. Een chef's dish met de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam croquet.

Lees meer Array