Kwekkeboom.nl

Broodje Black Angus Croquet

Een groot gedeelte van de Nederlanders luncht met brood! De ultieme guilty pleasure is dan het ‘broodje kroket’. Bij Kwekkeboom Oven & Airfryer zetten wij die snack in het zonnetje met de Black Angus Croquet! Een croquet gevuld met echt black angus rundvlees. Er staat jou een heerlijke middagmaaltijd te wachten.

 

Ingrediënten

  • Kwekkeboom Oven Black Angus Croquet
  • Harde bruine bol met sesamzaad
  • Witte kool
  • Peterselie
  • Jean Baton truffelmayonaise
  • Peper & zout
  • Appelcider azijn

Bereiding

  • Airfryer: Bereid de croquetten in een voorverwarmde Airfryer (200°C) 9 minuten.
  • Oven: Bereid de croquetten in een voorverwarmde oven (200°C) 12 minuten.
  • Heteluchtoven: Bereid de croquetten in een voorverwarmde oven (200°C) 12 minuten.

Unieke smaakbeleving

De krokante korst is gevuld met een malse ragout van echte Black Angus runderen uit Zuid-Amerika. Deze dieren leven zoveel mogelijk buiten en krijgen natuurlijke voeding.

Deze hardloper uit ons assortiment inspireert dan ook meteen tot uiteenlopende recepten voor een warme lunch. Geserveerd op een meergranenbol, met witte kool en truffelmayonaise voor een lunch met meer allure.

Nog meer borrel inspiratie

Broodje
rundvlees croquet

Voor deze lunch gebruik je een Kwekkeboom Oven Rundvleescroquet, een harde bruine bol, rucola, augurk (Kesbeke), truffelmayonaise (Jean Baton) en peper & zout.

Lees meer Array

Broodje
kalfsvlees croquet

Bereid dit broodje croquet met een Kwekkeboom Oven & Airfryer kalfsvlees croquet, zachte bruine bol, biologische Jean Baton mayonaise, zuurkool, tijm, peper & zout.

Lees meer Array