Kwekkeboom.nl

Caesar salade Old Amsterdam Croquet

Een nieuwe lunchtip van Kwekkeboom Oven & Airfryer: een krokante twist aan een keizerlijke klassieker, een Caesersalade met Old Amsterdam Croquetten.

Ingrediënten

  • 2 Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Croquetten
  • 2 Ansjovisfilets
  • 1 tl Mosterd
  • 1 el Citroensap
  • 1 tl Kappertjes
  • 3 el Mayonaise
  • 1 tl Worcestersaus
  • 1 kropje Baby Romaine
  • 1 el Dressing
  • 20 g Old Amsterdam
  • 1 Hardgekookt ei
  • 20 g Croutons

Bereiding

  • Airfryer: Bereid de croquet in een voorverwarmde Airfryer (200°C) 6 minuten.
  • Oven: Bereid de croquet in een voorverwarmde Oven (220°C) 10 minuten.
  • Heteluchtoven: Bereid de croquet in een voorverwarmde Heteluchtoven (220°C) 10 minuten.

Bereidingswijze

  1. Bereid de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam croquet zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Maak de dressing. Voeg de ansjovisfilets, mosterd, citroensap, kappertjes, mayonaise en worcestersaus toe aan een maatbeker.
  3. Pureer de dressing.
  4. Snijd de gekookte ei in partjes.
  5. Laat de slablaadjes van een 1/2 kropje baby romaine vallen in een kom.
  6. Meng de sla met een beetje van de dressing.
  7. Serveer de Old Amsterdam flakes, gekookte ei en croutons over de sla.
  8. Haal de Old Amsterdam Croquetten uit de Oven/Airfryer en leg deze op de salade.

Nog meer inspiratie

Aspergesalade
met Old Amsterdam Croquet

Het witte goud, maar dan nóg lekkerder. Een heerlijk recept met de Kwekkeboom Old Amsterdam Croquet.

Lees meer Array