Kwekkeboom.nl

Kwekkeboom frituur

Kwekkeboom Frituur

Op zoek naar de lekkerste snacks voor in de frituur? Naast hapjes uit de frituur heeft Kwekkeboom ook hapjes voor in de oven & Airfryer. Hapjes bereiden in de oven of Airfryer biedt naast krokante snacks nog veel andere voordelen.

Voordelen oven & Airfryer snacks

  • Snacks voor iedereen

    Naar de snackbar om snacks te halen is verleden tijd. Je bereidt nu borrelhapjes thuis. Iedereen heeft namelijk een oven of Airfryer. Het enige dat mist? Snacks en borrelhapjes die net zo lekker en krokant uit deze oven komen als die van de snackbar. Daar zorgt Kwekkeboom oven & Airfryer voor met haar voortreffelijke 'range'! Met behoud van haar eigen ambachtelijke smaken. Iedereen kan nu thuis, op eigen tijd genieten van heerlijk krokante snacks uit de oven of Airfryer.

  • Airfryer: gebruiksvriendelijk en veilig

    De Airfryer is erg gebruiksvriendelijk én veilig. Dus door iedereen te gebruiken. Eenvoudig de stekker in het stopcontact, temperatuur instellen, paar minuten wachten en de Airfryer is gereed. De buitenkant verhit niet. Hier brandt je dus geen vingers aan. Ook hoef je niet met gevaarlijk hete olie in de weer. Let wel op dat je het luchtrooster aan de achterzijde niet vastpakt. Deze kan warm zijn.

  • Hapjes bereiden zonder gedoe

    Thuis genieten van heerlijke kwaliteitssnacks zonder gedoe? Dat kan met Kwekkebooms snacks voor de oven of Airfryer: geen onaangename vetluchtjes in huis, geen vieze vingers bij het eten en de oven blijft schoon! Voordelen te oven... uh...over! Handige tip: leg de Kwekkeboom Oven & Airfryer snacks niet op bakpapier, want dan worden ze niet geheel verhit. Je kunt wel een bakplaat met bakpapier onderin de oven schuiven.

DE LEKKERSTE OLD AMSTERDAM EN KWEKKEBOOM RAGOUT

onsassortiment