Kwekkeboom.nl

Klantenservice

Bij vragen, suggesties, opmerkingen, klachten en complimenten kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Om snel antwoord te vinden op jouw vraag kun je ook onze veelgestelde vragenpagina bekijken.

Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag

Vraag maar raak! Check de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan via onderstaand contactformulier en je hoort gauw van ons.

Niet tevreden over ons product?

Jammer dat je niet blij bent met één van onze producten. Vertel het ons via het contactformulier en geef aan wat je niet bevalt. Wij reageren spoedig.

Voor klachten kun je ook contact opnemen met onze klantenservice: 088-7676700

Contactformulier

Wil je iets weten over Kwekkeboom Oven & Airfryer of over één van onze producten? Of heb je een compliment, klacht of suggestie voor ons? Wij horen graag van je. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Algemene regels

KwekkeboomVerkooppunten

De overheerlijke Black Angus Bitterbal, of toch liever een rundvlees croquette? Enthousiast geworden van onze producten? Bekijk hier welke supermarkt bij jou in de buurt Kwekkeboom Oven & Airfryer artikelen verkoopt.

Bekijk verkooppunten