Kwekkeboom.nl

Kwekkeboom Oven & Airfryer Vega Bitterballen

Succesvolle snacks

De Kwekkeboom Oven & Airfryer Vega bitterballen volgen op een reeks successen van het Kwekkeboom Oven & Airfryer-label. Zo wisten onze Black-Angus bitterballen en Old Amsterdam bitterballen al eerder een plek in de schappen van de supermarkten te veroveren. Nu is het moment daar om een geheel vegetarische versie te presenteren.

Al is een bitterbal van origine een vleesgerecht, bij Kwekkeboom weten we inmiddels dat er ook zonder de toevoeging van vlees, heerlijke snacks bestaan. Deze vegetarische bitterballen voldoen daar zeker aan en zijn daarmee een logische toevoeging aan het Kwekkeboom Oven & Airfryer-assortiment.

Karakteristieke smaak

Met een authentieke, gekruide smaak staat deze vegetarische bitterbal geheel op zichzelf. De smeuïge ragout is gemaakt op basis van een smaakvolle bouillon met peterselie, witte peper en rozemarijn.

Natuurlijk heeft ook deze bitterbal uit Oven of Airfyer een heerlijk krokante korst, dankzij de Crisp Sensation-bak techniek. Kwekkeboom is er dan ook van overtuigd dat deze bitterbal niet alleen de vegetariër verleidt.

Ruime keus

Voor vegetariërs valt er op snackgebied steeds meer te kiezen. Al langer liggen de Kwekkeboom Oven& Airfryer Kaashapjes met echte Cheddar in de winkels. Deze Vega Bitterballen zijn daar een mooie aanvulling op. Deze snacks zullen vegetariërs met uiteenlopende smaakvoorkeuren aanspreken. De Kwekkeboom Oven & Airfryer Vega Bitterballen verdienen daarom een vaste plaats binnen ons assortiment.

OnsAssortiment

Voor elkaar

Voortaan kan ook iedere vegetariër genieten van warme, heerlijke snacks uit de oven. Het borrelmoment daar geniet je nu samen van met de vegetarische bitterballen van Kwekkeboom Oven & Airfryer.

 

Naast deze Vega Bitterballen hebben we nog veel meer heerlijke snacks voor de oven of Airfryer, zoals de vegetarische Kaashapjes. Bekijk hier ons gehele assortiment.