Kwekkeboom.nl

Oven

Drie voordelen van bereiding in de oven

  • Snacks voor iedereen

    Naar de snackbar om snacks te halen is verleden tijd. Je bereidt nu borrelhappen thuis. Iedereen heeft namelijk een oven. Het enige dat mist? Snacks en borrelhapjes die net zo lekker en krokant uit deze oven komen als die van de snackbar. Daar zorgt Kwekkeboom voor met haar voortreffelijke 'ovenrange'! Met behoud van haar eigen ambachtelijke smaken. Iedereen kan nu thuis, op eigen tijd genieten van heerlijk krokante snacks uit de oven.

  • Groot gemak en tijd cadeau

    Het is altijd een genot als de oven jouw eten 'kookt'. Zelf hoef je niet veel meer te doen dan op een paar knoppen drukken, eten in de oven leggen en op tijd er weer uit halen. Terwijl het heerlijk gaat ruiken in huis, heb jij hoofd en handen vrij voor andere zaken. Het gemak van de oven is groot. Zet hem dus gelijk in voor de smakelijke producten van Kwekkeboom Oven. Net zo knapperig en lekker als van de frituur!

  • Borrelhapjes bereiden zonder gedoe

    Thuis genieten van heerlijke kwaliteitssnacks... zonder gedoe, maar wél met ultiem krakende korst. Dat kan met Kwekkebooms borrelhappen voor de oven: geen onaangename vetluchtjes in huis, geen vieze vingers bij het eten, geen afwas en de oven blijft schoon! Voordelen te oven... uh...over! Handige tip: leg de Kwekkeboom ovenhappen niet op bakpapier, want dan worden ze niet geheel verhit. Je kunt wel een bakplaat met bakpapier onderin de oven schuiven.

Kwekkeboom snacks voor de oven

Krokante snacks en borrelhappen van Kwekkeboom Oven vrolijken iedereen op. Elke keuken heeft immers een oven! Geen gesleep met keukenapparaten, alleen even je oven aanzetten. Diepvriesproducten erin; heerlijk hete happen eruit. Makkelijker kan niet.

Kwekkeboom bereiden in oven

Volg de bereidingswijze op de verpakking en leg daarbij de delicatessen niet op bakpapier. Dat houdt de warmte tegen en dan raken de happen niet gelijkmatig verhit. Een bakplaat met papier onderin de oven kan wel voor eventuele vallende kruimels.

Wist je dat...

…ovengemak inhoudt dat je je handen vrij hebt om iets anders te doen en je geen afwas hebt?

...Kwekkeboom de eerste was met heerlijk krokante snacks uit de oven?

…van de ovensnacks croquetten, bitterballen & frikandellen 't meest geliefd zijn?

Kwekkeboom oven assortiment

Ons gehele Kwekkeboom Oven-arrangement garandeert krokante croquetten, bitterballen en andere borrelhappen uit de oven! Alsof ze uit de frituur komen, zo knapperig en lekker! De oven leent zich bij uitstek voor het bereiden van gezinsporties en borrelhoeveelheden. Dus leg de bakplaat – of zelfs twee – compleet vol en maak in één keer al je gasten blij met ons gevarieerde aanbod van snacks en borrelhappen. Zo hoef je niet te wachten tot je het zoveelste mandje uit de Airfryer of de frituur kunt vullen. Beleef het gemak van de oven voor de overheerlijke delicatessen van Kwekkeboom.

onsassortiment

KwekkeboomVerkooppunten

De overheerlijke Black Angus Bitterbal, of toch liever een rundvlees croquette? Enthousiast geworden van onze producten? Bekijk hier welke supermarkt bij jou in de buurt Kwekkeboom artikelen verkoopt.

Bekijk verkooppunten