Kwekkeboom.nl

Oven

Voordelen van bereiding in de oven

  • Snacks voor iedereen

    Iedereen kan nu thuis, op eigen tijd genieten van heerlijk krokante snacks uit de oven of Airfryer. Daar zorgt Kwekkeboom Oven & Airfryer voor met haar voortreffelijke producten.

  • Groot gemak en tijd cadeau

    Het gemak van de oven of Airfryer is groot. Met een paar minuten is de oven voorverwarmd en zet jij binnen een mum van tijd heerlijke snacks op tafel.

  • Borrelhapjes bereiden zonder gedoe

    Thuis genieten van heerlijke kwaliteitssnacks zonder gedoe? Dat kan met Kwekkebooms snacks voor de oven of Airfryer. Handige tip: leg de Kwekkeboom Oven & Airfryer snacks niet op bakpapier, want dan worden ze niet geheel verhit. Je kunt wel een bakplaat met bakpapier onderin de oven schuiven.

Kwekkeboom snacks voor de oven

Krokante snacks van Kwekkeboom Oven & Airfryer zijn er voor iedereen. Elke keuken heeft immers een oven of Airfryer! De producten bereid je gemakkelijk in de oven. Serveer je gasten in een handomdraai de allerlekkerste traktaties van Kwekkeboom Oven & Airfryer!

Kwekkeboom bereiden in oven

Volg de bereidingswijze op de verpakking en leg daarbij de snacks niet op bakpapier. Dat houdt de warmte tegen en dan worden de snacks niet gelijkmatig verhit. Een bakplaat met papier onderin de oven kan wel voor eventuele vallende kruimels.

Wist je dat...

…ovengemak inhoudt dat je je handen vrij hebt om iets anders te doen en je geen afwas hebt?

...Kwekkeboom de eerste was met heerlijk krokante snacks uit de oven?

…van de ovensnacks croquetten, bitterballen & frikandellen 't meest geliefd zijn?

Kwekkeboom oven assortiment

Ons gehele Kwekkeboom Oven & Airfryer assortiment garandeert krokante croquetten, bitterballen en andere snacks uit de oven!  De oven leent zich bij uitstek voor het bereiden van gezinsporties en grotere borrelhoeveelheden. Dus leg de bakplaat compleet vol en maak in één keer al je gasten blij met ons gevarieerde aanbod van snacks.

onsassortiment

KwekkeboomVerkooppunten

De overheerlijke Black Angus Bitterbal, of toch liever een rundvlees croquette? Enthousiast geworden van onze producten? Bekijk hier welke supermarkt bij jou in de buurt Kwekkeboom Oven & Airfryer artikelen verkoopt.

Bekijk verkooppunten