Bereid de lekkerste hapjes van Kwekkeboom Oven ook in de Airfryer

De snacks van Kwekkeboom Oven net zo lekker uit de Airfryer.

Kwekkeboom Oven Croquetten kunnen, naast bereiding in de oven, ook perfect in een Airfryer bereid worden. Zin in een krokante en lekkere snack, maar niet in het gedoe van de frituur? Probeer de kroketten van Kwekkeboom Oven. Lekker uit de oven én lekker uit de Airfryer.

Wist je dat…?

  • …de Airfryer vaker gebruikt wordt dan de frituurpan: 66 procent van de huishoudens gebruikt de Airfryer meer dan eens per twee weken.
  • …de populairste ovensnacks kroketten, bitterballen en frikandellen zijn.
  • …van alle mensen die een oven én een Airfryer in huis hebben meer dan de helft (55 procent) kiest voor bereiding van de snacks in de Airfryer.
  • …de helft van alle Airfryer-bezitters geen frituurpan in huis heeft.

De vier voordelen van bereiding in de Airfryer

1. Écht super makkelijk in gebruik

De Airfryer is ideaal in gebruik. Stekker in het stopcontact, temperatuur instellen, vijf minuten wachten en de Airfryer is klaar voor de bereiding van jouw heerlijke snacks. Na afloop schoonmaken? Ook geen probleem. Geen gedoe met het verversen van frituurvet, met de Airfryer plaats je het mandje gewoon in de vaatwasser of haal je er een afwasborstel doorheen. Gebruik alleen geen harde borstels of schuursponsjes, dat is niet goed voor de antiaanbaklaag.

2. Geniet van een perfecte bereiding
3. Een krokante snack op tafel…iedereen kan het!
4. Krakend krokante snacks voor iedereen

Serveer je vrienden alleen het allerbeste!