Bereid de lekkerste hapjes van Kwekkeboom Oven ook in de Airfryer

Hoe bereid ik de lekkerste ovenkroketten in de Airfryer?

Een lekkere en knapperige kroket snel op tafel. Dat kan. Onze Kwekkeboom Oven Croquetten, Luxe Croquetjes en andere snacks zijn prima geschikt voor bereiding in de Airfryer.

Volg deze stappen en bereid de perfecte kroket in de Airfryer:

  1. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden Celsius
  2. Plaats maximaal vier bevroren Kwekkeboom Oven Croquetten in de Airfryer
  3. De baktijd van onze ovenkroketten in de Airfryer is slechts 10 minuten
  4. Laat de kroketten nog minimaal 2 minuten buiten de Airfryer liggen
  5. Geniet van een knapperige en krokante kroket

Hoe wordt een kroket in de Airfryer knapperig en krokant?

Een Airfryer wordt ook wel een heteluchtfriteuse genoemd. Door hete lucht te laten circuleren en de temperatuur exact te kunnen instellen en regelen, kun je met deze hete lucht kroketten bereiden. Zo worden kroketten, bitterballen en andere ovensnacks knapperig van buiten en mals en perfect gegaard vanbinnen.

Geen druppel vet en toch krokante kroketten in een Airfryer. En ze zijn minstens net zo lekker als uit de frituur.

Ovenkroketten van Kwekkeboom uit de Airfryer net zo lekker als uit de frituur?

Oven Croquetten. Of je ‘m nu bereidt in de oven of in de Airfryer, we garanderen een krokante korst.

Dat geldt uiteraard niet alleen voor de kroket, maar voor het gehele Kwekkeboom Oven assortiment. Al onze ambachtelijk bereide snacks – van Oven Bitterballen tot Oven Kaashapjes en van Luxe Geitenkaascroquetjes tot Bamihapjes – kunnen in de oven of Airfryer.

Ook foodbloggers overtuigd van onze ovenkroketten in de Airfryer

Een lekkere snack bij de lunch of tijdens een gezellige borrel met vrienden, dat willen we allemaal. In tegenstelling tot bij bereiding in de frituur, ben je bij het gebruik van de oven of Airfryer maar even weg van je gasten. Zo zet je met gemak lekkere hapjes op tafel.

Francesca is een van de meest populaire foodbloggers in het land. Voor haar blog Francesca Kookt – testte ze onder andere de kaashapjes, bitterballen en de welbekende kroketten van Kwekkeboom Oven. “Ontzettend krokant”, schrijft zij op haar blog. Bij de bitterballen herkent ze de “onmiskenbare rundvleesvulling van Kwekkeboom”. Bij de ovenkroketten geniet ze van de “bite”. Uiteraard heeft Francesca ook een kroket in de Airfryer bereid. Haar eindoordeel? “Alsof ze uit de frituur kwamen, perfect!”

Ook Brenda van Brendakookt.nl deelt online dagelijks de lekkerste recepten en de beste kooktips met haar schare fans. Ze stond versteld van de korst om de Kwekkeboom Oven bitterbal. “Het is écht krokant. Minstens net zo krokant als een gefrituurd hapje.” Brenda hecht net als vele anderen aan dat allereerste hapje van een heerlijke verse kroket. En ze werd beloond. “Hij ‘kraakte’ zelfs bij de eerste hap die ik nam”, schrijft zij enthousiast op haar blog over de Kwekkeboom Oven Croquetten. “En de kroketten worden rondom krokant, zonder ze om te draaien tijdens het bakken.”

Kroketten, je bereidt ze in de oven of Airfryer en zet ze binnen een handomdraai krokant op tafel.

 

Probeer nu ook kroketten uit de Airfryer

Als het aan Francesca ligt, bereiden we alle snacks voortaan in de oven of Airfryer. Logisch ook, want er zijn alleen maar voordelen. Het Kwekkeboom Oven assortiment is lekker, krokant en gemakkelijk te bereiden.

Kroketten, je bereidt ze in de oven of Airfryer en zet ze binnen een handomdraai krokant op tafel.