Kwekkeboom Oven

De eerste écht krokante snacks en hapjes uit de oven!

Kwekkeboom Oven zijn heerlijke krokante snacks en hapjes uit de oven. Met de kwaliteit die je van Kwekkeboom gewend bent. Altijd smaakvol en ambachtelijk bereid en rijk gevuld met de beste ingrediënten. Kwekkeboom ovensnacks en hapjes worden in de oven bereid en zijn net zo krokant en lekker als snacks uit de frituur. Voor de bereiding is dus geen frituur meer nodig, waardoor je geen last meer hebt van alle ongemakken van de frituur.

knap krokant van kwekkeboom

he-rgb-kwekkeboom-rundvlees-bitterballen-fop-shade.png
airfryer_logo.png
Ook op TV

Nieuw Kwekkeboom Oven Old Amsterdam en Black Angus bitterballen!

Steeds meer mensen ontdekken dat je ook zonder frituren kunt genieten van echt krokante snacks. Het gaat er sinds kort nog lekkerder aan toe want Kwekkeboom Oven heeft het assortiment uitgebreide met 2 nieuwe ovenheerlijke producten: Kwekkeboom Oven Old Amsterdam bitterballen en Kwekkeboom Oven Black Angus bitterballen.

Het totale Kwekkeboom Oven assortiment is in het diepvriesschap te herkennen aan de paarse en zwarte stazakken.

Bereidingsadvies

Voor een optimaal resultaat adviseren wij de ovenhapjes te bereiden in de heteluchtoven of Airfryer. Het beste krokante resultaat krijg je als de oven is voorverwarmd voordat de hapjes in de oven gaan. De hapjes kunnen direct vanuit de vriezer in de oven. Het resultaat is afhankelijk van de oven die je hebt. Daarom adviseren we de exacte bereidingstijd even uit te proberen. Wanneer de hapjes in de oven klaar zijn, laat ze dan nog even 2 minuten buiten de oven staan, voor een optimaal krokant resultaat! Bij het assortiment kan je het exacte bereidingsadvies per product vinden.

crisp-both-v2.png
Kwekkeboom Oven is bereid met Crisp Sensation®, een speciale korst die juist in de oven en in de Airfryer heerlijk krokant blijft.
foto3.png