Kwekkeboom.nl

TerugroepactieOld Amsterdam Bitterbal

NewForrest haalt deel Old Amsterdam bitterballen terug

Snackfabrikant NewForrest haalt een deel van haar Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen terug nadat is geconstateerd dat in een aantal verpakkingen Kwekkeboom Oven & Airfryer Rundvlees bitterballen zijn verpakt in plaats van Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen.

Het betreft een specifieke batch met de code Mei 2021- 2105 met tijdsaanduiding vanaf 21:57 tot 23:05 achter de THT-code op de verpakking. De foutieve batch is alleen uitgeleverd aan Albert Heijn, Vomar, Dirk van den Broek en Dekamarkt. De bitterballen met rundvlees bevatten allergenen die als gevolg van de productverwisseling niet vermeld staan op de verpakking: ei, selderij en sulfiet.

Vragen over terugroepactie

 • Zijn alle Old Amsterdam bitterballen verpakkingen foutief verpakt?

  De Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen met deze code Mei 2021-2105 kunt u retour sturen. Alleen de verpakkingen met deze code kunnen mogelijk Rundvleesbitterballen bevatten. Alle andere codes zijn goed en bevatten alleen Old Amsterdam bitterballen.

 • Bij welke winkels zijn deze foutieve verpakkingen verkocht?

  De Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen met de code Mei 2021-2105 zijn verkocht bij Albert Heijn, Dekamarkt, Vomar en Dirk van den Broek.

  Hoewel verpakkingen met deze dag code in alle winkels kunnen liggen, hebben de verpakkingen waar ook rundvleesbitterballen in zitten alleen in de schappen bij Albert Heijn, Dekamarkt, Vomar en Dirk van den Broek gelegen.

 • Wat moet ik met de verpakking doen?

  U kunt de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen met de code Mei 2021-2105 inleveren bij de supermarkt waar u deze heeft gekocht (Albert Heijn, Dekamarkt, Vomar en Dirk van den Broek) en u krijgt dan uw geld terug.

  Of u stuurt een mail inclusief afbeelding van de streepjescode van de verpakking naar NewForrest, zodat u het aankoopbedrag retour kan ontvangen. Deze mail kan men sturen naar : info@newforrest.nl.

 • Zijn deze bitterballen niet voedselveilig?

  In de rundvlees bitterballen zit een drietal allergenen : Ei, Selderij en Sulfiet, welke niet in de Old Amsterdam bitterballen zijn verwerkt en dus niet vermeld staan op de verpakking, daarom halen wij dit product retour.

  De rundvlees bitterballen die per ongeluk in de zak zijn verwerkt zijn wel voor consumptie geschikt, mocht u deze hebben opgegeten dan is er geen gevaar voor uw gezondheid. Indien u niet allergisch bent voor selderij, ei of sulfiet.

 • Zijn de Old Amsterdam bitterballen gekocht bij de Jumbo dan wel goed?

  Ja, wanneer u de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen heeft gekocht bij Jumbo zijn deze goed.

  Alleen wanneer u de Bitterballen heeft gekocht bij Albert Heijn, Dekamarkt, Vomar en Dirk van den Broek met de code Mei 2021-2015 met tijdsaanduiding vanaf 21:57 tot 23:05 achter de THT-code op de verpakking. Deze kunt u terugbrengen of terugsturen.

 • Hoe kan ik zien of mijn Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam bitterballen niet goed zijn?

  U kunt dit zien door de code op de verpakking te checken. Mei 2021-2015 met tijdsaanduiding vanaf 21:57 tot 23:05 achter de THT-code op de verpakking.

  Wanneer deze code niet op de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Bitterballen staat is deze goed.

 • Zijn de andere Kwekkeboom Oven & Airfryer producten wel goed?

  Het gaat alleen om de Old Amsterdam bitterballen, alle andere Kwekkeboom Oven & Airfryer producten zijn goed.