Kwekkeboom.nl

KwekkeboomZakelijk

Fingerfood Foodservice

Kwekkeboom Oven & Airfryer is onderdeel van NewForrest B.V. NewForrest B.V. is een toonaangevend producent van diepvries fingerfoods en snacks. Naast artikelen voor consumenten biedt NewForrest B.V. ook producten aan voor zakelijke gebruikers:

  1. Kwekkeboom Oven & Airfryer Foodservice
  2. Private Label Fingerfood
  3. Buitenhuis

1. Kwekkeboom Foodservice

Voor grootverbruikers biedt Kwekkeboom speciale groothandel verpakkingen. Er zijn vier artikelen die besteld kunnen worden:

  1. Rundvlees Bitterballen (50 stuks)
  2. Rundvlees Croquetten (20 stuks)
  3. Kiphapjes (60 stuks)
  4. Kaashapjes (60 stuks)

Deze artikelen zijn te verkrijgen bij groothandels in Nederland.

Wilt u meer informatie over het gebruik van Kwekkeboom in uw horeca zaak? Neem dan contact op met onze accountmanager Emile Stuijvenberg: +31 (0)6 53 49 13 65.

2. Private Label Fingerfood

Kwekkeboom Oven maakt snacks en borrelhappen voor de oven of Airfryer. Klassieke producten zoals de bitterbal van rundvlees en kroket van kalfsvlees zijn aangevuld met de populaire Black Angus Croquet en vernieuwende Old Amsterdam bitterballen. Kwekkeboom Ovensnacks zijn ambachtelijk bereid met de beste ingrediënten én van hoge kwaliteit. Premiumhapjes voor elke borrel en iedere borrelplank!

Meer info? www.newforrest.nl

3. Buitenhuis

Hét toonaangevende merk minisnacks in de Out-of-Home markt. Sinds 1960 is Buitenhuis in de Out-of-Home markt met afstand marktleider. Met het meest uitgebreide assortiment fingerfoods van excellente kwaliteit heeft Buitenhuis een zeer goede reputatie opgebouwd bij haar klanten.

De fingerfoods van Buitenhuis zijn beschikbaar in alle denkbare varianten: van kaashapjes, kipnuggets, bitterballen en gehaktballetjes tot garnalen, mini-loempia’s en groentehapjes. Bijzonder succesvol is Buitenhuis ook met haar slimme mixverpakkingen: de hapjes zijn in grootte exact op elkaar afgestemd, zodat met één bereidingstijd het perfecte eindresultaat wordt gerealiseerd.

Meer info? www.buitenhuissnacks.nl

IN 360° GENIETEN VAN DEBLACK ANGUS BITTERBAL