In 360° genieten van deOld Amsterdam bitterbal?
Productinformatie
-
Ingrediënten
water, bloem (TARWE,SOJA), TARWEbloem (bloem (TARWE)), kaas 48+ (gepasteuriseerde MELK, zout, zuursel (MELK), stremsel, kleurstof
(caroteen), conserveermiddel (E251)), plantaardige oliën, volle MELK concentraat, raapzaadolie (plantaardige oliën (raapzaad)), plantaardig
eiwit (SOJA), room (MELK), zout, gelatine (rund), zetmeel, aroma (MELK,SOJA,TARWE), zout, verdikkingsmiddel 3 (E466, E461), gistextract,
dextrose, kleurstoffen, kleurstof, groenten (ui, wortel), verdikkingsmiddelen (E415, E466, E412), MELKpoeder, MELKeiwit, stabilisator (E407),
kruiden, antioxidant (E392), rijsmiddel (E500), specerijen (peper)E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
-
Bereidingswijze Airfryer
1. Stel de Airfryer in op 200°C.
2. Plaats de bevroren Kwekkeboom Oven Old Amsterdam bitterballen in de Airfryer.
3. Bereid de bevroren Old Amsterdam bitterballen in 7 minuten.
4. Laat minimaal 2 minuten buiten de Airfryer liggen. -
Bereidingswijze oven
1. Verwarm de oven totdat de temperatuur 220°C is.
2. Verdeel de bevroren Kwekkeboom Oven Old Amsterdam bitterballen van maximaal 1 verpakking over een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3. Schuif het rooster midden in de oven.
4. Bak de Kwekkeboom Oven Old Amsterdam bitterballen in 10 minuten af.
5. Laat minimaal 2 minuten buiten de oven liggen.LET OP : Product NIET geschikt voor frituurpan.
-
Voedingswaarde
Voedingswaardes (per 100 gram, niet bereid) Energie 1081 KJ 260 Kcal Vetten 14,8 g Verzadigde vetzuren 6,3 g Koolhydraten 23,6 g Suiker 1,5 g Eiwitten 7,5 g Zout 1,7 g
Geschikt voor de Airfryer
Tips voor bereiding in de Airfryer-
Geschikt voor de oven
Tips voor bakken in de oven