Kwekkeboom.nl

OverKwekkeboom

Krokant garantie

Knap krokant van Kwekkeboom Oven & Airfryer. Een belofte die elk product uit ons assortiment nakomt. De eerst écht krokante borrelhap uit de oven draagt dan ook onze signatuur. Dus zet je tanden in onze crispy snacks en je proeft dat het Kwekkeboom Oven & Airfryer is!

De beste ingrediënten nu nog lekkerder!

Wij selecteren alleen de beste ingrediënten voor onze snacks. We blijven op zoek naar nóg lekkerder! Dus het Kaashapje heeft echte Cheddar en de Rundvlees Croquet 100% rundvlees. Daarbij brengen we onze snacks perfect op smaak met een scheutje slagroom. Kwaliteit staat voorop!

Kwekkeboom
Historie

Wie kent Kwekkeboom niet? In Amsterdam maakte de naam furore met de heerlijke Rundvlees Croquet. Hier opende Herman Kwekkeboom rond 1900 zijn eerste patisserie op de Rapenburg. Nu, een eeuw later, prijkt de naam op vele snacks.

De Geschiedenisvan Kwekkeboom

1900

1945

1984

2014

Kwekkeboom nu

1900: Start Kwekkeboom

Herman Kwekkeboom startte rond 1900 een patisserie op de Rapenburg in Amsterdam. Vanaf 1938 opende hij in deze stad meerdere winkels. Naast typische patisserieproducten ging hij voortaan ook saucijzen, gebak en andere lekkernijen verkopen.

1945: 'de Croquet'

In 1945 voegde Kwekkeboom de 'Croquet' aan het assortiment toe. Hij zou in Frankrijk zijn geïnspireerd door een ragoutstaaf van vis, vlees, groente of aardappel in paneermeel; croquet genoemd. Hij presenteerde zijn 'Croquet' in Nederland met rundvlees.

1984: Uitrol patisserie

In 1984 gaat Kwekkeboom zijn 'Croquet' ook buiten de patisserie verkopen en startte met directe leveringen aan snackbars. De ‘Opa Kwekkeboom'-bakfietsen, die jarenlang Amsterdam opfleurden, maken vanaf nu plaats voor distributie door het hele land.

Lancering Oven

Kwekkeboom introduceert in 2014 als eerste in Nederland snacks voor de oven of Airfryer. Door de kwaliteit steeds te verbeteren en constant op zoek te gaan naar nieuwe culinaire mogelijkheden groeit het Oven & Airfryer assortiment met hoogwaardige hapjes snel.

Heden: Oven & Airfryer

Kwekkeboom Oven & Airfryer heeft het assortiment sterk uitgebreid met onder andere de Black Angus bitterbal, de Black Angus Croquet en natuurlijk de Old Amsterdam bitterbal.

OnsAssortiment