Kwekkeboom.nl

Kwekkeboom Oven en AirfryerFoodtruck

Kwekkeboom Oven & Airfryer Foodtruck update

Helaas moeten wij melden dat onze Kwekkeboom foodtruck tot en met 28 april, niet te zien zal zijn bij verschillende supermarkten in Nederland. Dit besluit hebben wij genomen n.a.v. de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus.

Wij hopen snel weer met onze Kwekkeboom foodtruck bij u in de buurt te komen.  Indien wij foodtruck nieuws hebben dan houden wij u op de hoogte via onze website en onze social kanalen.

Kwekkeboom Oven & Airfryer Foodtruck bij uw supermarkt!

In de weekenden tussen 14 februari en 30 mei vind je de Kwekkeboom Foodtruck door heel Nederland bij verschillende filialen van Albert Heijn, Jumbo en Plus. In onze omgebouwde legerambulance uit 1950, kun je gratis onze producten proeven. Wil je weten hoe onze Old Amsterdam bitterbal smaakt, of de stoere Angus Bitterbal? Scrol dan naar beneden en kijk wanneer de Kwekkeboom truck bij jou in de buurt is.

Locaties Kwekkeboom Foodtruck

 

Supermarkt: Albert Heijn – Operaplein 10, 7323 EL, Apeldoorn
Wanneer: 8 & 9 mei van 11:00 tot 19:00


Supermarkt: Jumbo – Verlengde Noordkade 14, 5462EH, Veghel
Wanneer: 15 & 16 mei van 11:00 tot 19:00

Een begrip in snacks en borrelhapjes

Al sinds het begin van de vorige eeuw genieten mensen van de overheerlijke Rundvlees Croquetten van Kwekkeboom. Wat klein begon in een patisseriewinkel in Amsterdam, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaand merk met de lekkerste snacks en borrelhapjes uit de oven en Airfryer.

Kwekkeboom Oven & Airfryer, een begrip in snacks en borrelhapjes

Kwaliteit uit de Oven & Airfryer

Kwekkeboom Oven & Airfryer staat voor ambachtelijke producten, verfijnde smaken en kwaliteit. Je bereidt de borrelhapjes en snacks eenvoudig in de oven of Airfryer. De snacks zijn altijd vol van smaak, hebben een krokante korst en zijn rijk gevuld met de beste ingrediënten. Proef het zelf!

Wist je dat...

Dankzij onze innovatieve oventechnologie zijn onze snacks voor oven en Airfryer even krokant en smeuïg als hun gefrituurde versies.

Vind je gemak, gezondheid en gezelligheid belangrijk? De producten van Kwekkeboom Oven & Airfryer zijn ontwikkeld volgens deze vereisten.

Dankzij de beste ingrediënten, de krokante korst en een hoogwaardige productie levert Kwekkeboom producten van de hoogste kwaliteit.

Bekijk de Kwekkeboom Foodtruck

Ingrediënten Kwekkeboom Foodtruck

  • Kwekkeboom Oven & Airfryer snacks bij uw supermarkt

    Maar liefst 16 weekenden tussen 14 februari en 30 mei vind je de Kwekkeboom Foodtruck bij verschillende filialen van Albert Heijn, Jumbo & Plus. Wil je onze Old Amsterdam of Black Angus bitterballen proeven? Of een van die andere heerlijke snacks en borrelhapjes? Kijk dan wanneer we bij jou in de buurt zijn.

  • Korting op Old Amsterdam en Black Angus bitterballen

    Heb je onze Old Amsterdam of Black Angus bitterballen geproefd en denk je: dat smaakt naar meer? Loop dan even binnen bij de AH-vestiging, want in het weekend dat de Foodtruck bij jouw AH winkel staat, koop je onze producten met 25% korting.

  • De Kwekkeboom Foodtruck: een attractie op zich

    Alleen al de Foodtruck zelf is een bezoekje waard! De truck is een klassieke Duitse Ford Keulen uit 1950. Deze Ford Keulen deed dienst in het Belgische leger als ambulance.

KwekkeboomVerkooppunten

De overheerlijke Black Angus Bitterbal, of toch liever een rundvlees croquette? Enthousiast geworden van onze producten? Bekijk hier welke supermarkt bij jou in de buurt Kwekkeboom Oven & Airfryer artikelen verkoopt.

Bekijk verkooppunten