Kwekkeboom.nl

Nieuw: Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam croquetten

Wens van bitterbalfans

Sinds de introductie van de Kwekkeboom Old Amsterdam bitterballen in 2018 is het product uitgegroeid tot één van de bestverkochte ovensnacks van Kwekkeboom. De bitterbal is in 2019 en 2020 zelfs bekroond met meerdere prijzen.

Zodoende kwam er de laatste jaren vraag naar meer Kwekkeboom Old Amsterdam ovensnacks. Daarom bundelen Kwekkeboom en Old Amsterdam wederom hun krachten voor een nieuwe, heerlijke ovensnack: een ambachtelijke kroket met Old Amsterdam. Het beste van Hollandse bodem gecombineerd in één heerlijke kwaliteitssnack, vol van smaak!

Verrijking van de lunch

“Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Croquetten”… Het is een mond vol. En terecht! Deze croquet ziet er net zo appetijtelijk uit en is even smakelijk en krokant als de bitterbal uit de familie. Ook nu geniet je van de pittige en lichtzoete smaak van Old Amsterdam, maar nu in een groter jasje. Voortaan wacht je niet tot borreltijd voor deze Kwekkeboom en Old Amsterdam-snack. Trakteer jezelf en je tafelgenoten juist al bij het middageten! Gewoon zo, op brood of bij andere Kwekkeboom Oven & Airfryersnacks.

Gepaste trots

Van de vertrouwde Rundvleescroquet tot de Kaashapjes en de Vegabitterbal tot de Black Anguscroquet. Stuk voor stuk heerlijke ovensnacks die voortkomen uit Kwekkebooms unieke werkwijze. Met gepaste trots voegt het bedrijf nu de Old Amsterdam croquetten toe. Verwen jouw gasten en geniet samen van deze absolute delicatesse!

OnsAssortiment

Meer inspiratie?

Wil je nog meer inspiratie voor een heerlijke lunch of smaakvolle borrelideeën? Bekijk dan onze inspiratiepagina voor nog meer heerlijke recepturen.