Assortiment Foodservice

Kwekkeboom Oven Rundvlees Bitterballen

Voor deze bitterballen zijn alleen de beste ingrediënten geselecteerd: rijk gevuld met 100% mals rundvlees, verse slagroom en een mix van kruiden en specerijen. Inhoud: 2x25x25g

Terug naar het assortiment

Ingrediënten

Water, tarwebloem, 17% gekookt rundvlees, plantaardige oliën (raapzaad, palm), 2% slagroom (melk), zout, soja eiwit, stabilisatoren (E466), verdikkingsmiddelen (polydextrose, E461, E415), zetmeel (bevat tarwe), sojabloem, gelatine (rund), gemodificeerd zetmeel, aroma (bevat: soja, selderij), kruiden en specerijen (bevat selderij), kippenei eiwit, kleurstoffen (E160b, karamel), gistextract, sojabonen, maltodextrine, conserveermiddelen (E223 bevat sulfiet), glucose, gehydroliseerd maïs eiwit, gedroogde ui, melkeiwit, voedingszuren (melkzuur), gebrande suikerstroop.

Bereidingswijze

Het product van te voren niet ontdooien

Oven:

  • Verwarm de oven totdat de temperatuur 220°C is.
  • Zet indien instelbaar de handmatige of elektromechanische ontluchting 100% open.
  • Plaats een opvangbak onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
  • Verdeel de bevroren Bitterballen over een ovenrooster.
  • Bak de Bitterballen in 8 minuten af.
  • Laat de Bitterballen minimaal 2 minuten buiten de oven liggen.

De optimale kwaliteit wordt bereikt als de oven goed is ingesteld. De genoemde tijd is een gemiddelde en verschilt per type oven. Daarom adviseren wij de exacte bereidingstijd even uit te proberen. LET OP: NIET GESCHIKT VOOR DE FRITUUR!

Voedingswaarde

Energie 1096 kJ 262 kcal
Vetten 14,7 g
Waarvan verzadigd 4,2 g
Koolhydraten 23,1 g
Waarvan suikers 2,0 g
Eiwitten 8,3 g
Zout 1,4 g